09 de abril de 2018
09.04.2018

Investiguen abusos sexuals a l'escola Maristes Anna Ravell de Barcelona

La policia va tenir constància del cas en rebre la denúncia d'uns pares per tocaments a la seva filla

09.04.2018 | 00:51

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per un presumpte abús sexual a una menor a l'escola Maristes Anna Ravell de Barcelona. La policia va tenir constància del cas després de rebre una denúncia d'uns pares per suposats tocaments a la seva filla per part d'un professor del centre.

Aquest professor ha estat apartat cautelarment de les seves funcions com a docent fins que no s'aclareixin els fets. El director de la fundació del centre, Llorenç Claramunt, ha explicat que ha posat els fets en coneixement de la Fiscalia, els Mossos d'Esquadra, el departament d'Educació, el Consorci d'Educació de Barcelona i la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) de la Generalitat. A més, també ha informat la comunitat educativa de l'escola: el claustre, el Consell Escolar, l'AMPA, el comitè d'empresa i les famílies.

A través del comunicat, la fundació ha subratllat que des del 2011 els Maristes estan «desenvolupant i implementant un protocol de prevenció i de protecció dels infants en totes les escoles, des d'Educació Infantil fins a Batxillerat i també a les obres socials».

Els últims anys els col·legis maristes de Catalunya han rebut desenes de denúncies d'abusos per part de mestres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2019 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20