n El PSOE seria el partit més votat a Espanya si ara se celebressin eleccions i el Partit Popular quedaria en segona posició, però patiria una devallada important respecte dels resultats dels últims comicis del 26 de juny del 2016 (26-J), segons una enquesta de l'empresa DYM Politics per a Premsa Ibérica, grup editorial de Regió7, i El Independiente. El sondeig pretén copsar les preferències dels votants dels principals partits de l'Estat i no inclou formacions catalanes.

La candidatura dels socialistes aconseguiria el 27,1% dels vots, fet que suposaria una pujada de 4,4 punts per sobre del que el PSOE va obtenir el 26-J. El Partit Popular patiria una caiguda important de 8,1 punts, però, tot i així, es mantindria com a segona força, amb el 24,9% dels sufragis.

La tercera posició quedaria per a Ciutadans, que pujaria 7,5 punts, fins a aconseguir el 20,6 % dels vots. Units Podem baixaria 6,5 punts, per la qual cosa quedaria en la quarta posició, a una distància significativa de la resta i amb el 14,6 % de les paperetes.

El sondeig detecta un creixement d'altres partits, com ara Vox i Pacma (Partit Animalista), tot i que aquesta pujada és insuficient per permetre'ls obtenir algún escó al Congrés.

El PSOE lidera la intenció de vot declarada (18,7 %), amb una elevada fidelitat dels seus votants, i aconsegueix, a més, atraure el 17,5% dels qui van optar per Units Podem el 26-J.

La segona posició en intenció de vot és per a Ciutadans (13,8%), que obté una fidelitat elevada i, a més, aconsegueix captar el 18% dels votants del PP. Els populars es debiliten i mantenen el 56,1 % dels seus votants, però el 18 % d'aquests ara escolliria votar Ciutadans.

El partit que més baixa és Podem: el 17,5 % del seu electorat ara donaria suport al PSOE, i reté el 45,6 % dels qui el van votar a les últimes generals.