n María Dolores de Cospedal va assegurar ahir que a Espanya i a Navarra «els cal un Partit Popular solvent, seriós i il·lusionat per oferir als ciutadans un projecte de futur», i va defensar una «Navarra lleial i compromesa amb Espa-nya, com ha estat sempre». Cospedal va destacar que «per a nosaltres, renovar-nos no és canviar de cares, no és assemblar-nos als altres, renovar-nos és aspirar a ser cada dia millors i aprendre dels nostres errors».

Soraya Sáenz de Santamaría va recordar als afiliats que en aquest procés intern no només es tria un president per al partit, sinó també el pròxim candidat per a les eleccions, incidint que ella té «energia» per afrontar aquest procés i amb «experiència» en el Govern. «A Pedro Sánchez li han deixat un Boeing 747 i mai no ha pujat a una avioneta, jo tinc moltes hores de vol», va dir.

Per la seva part, Pablo Casado va afirmar que si lidera el partit «no hi haurà cap contemplació ni cap diàleg amb qui vol trencar la legalitat», i que no tindrà cap simpatia cap als independentistes.