Almenys vuit persones van resultar ferides, tres d'elles de gravetat, en l'atac d'un home armat amb un ganivet en un autobús a la ciutat de Lübeck, al nord d'Alemanya, segons el balanç ofert per una portaveu policial a l'agència de notícies DPA.

L'autor de l'atac ja ha estat detingut i es troba sota custòdia, segons va informar la Policia de l'estat de Schleswig-Holstein, on es troba Lübeck i va recalcar que «no hi ha hagut morts».

La portaveu de la Fiscalia de Lübeck, Ulla Hingst, va indicar a DPA que «no es pot descartar res, tampoc una motivació terrorista» i va confirmar que l'atacant, un home jove, va ser detingut però encara no s'ha comprovat la seva identitat. D'acord amb la informació obtinguda pel rotatiu Lübecker Nachrichten, l'agressor tindria uns 30 anys i seria originari de l'Iran.

Inicialment, el citat diari local havia informat de dotze ferits lleus i dos de greus. Segons la reconstrucció dels fets relatada per aquest mitjà, l'agressor va pujar a l'autobús, va deixar caure a terra una motxilla de la qual sortia fum, va treure un ganivet i va començar a atacar els passatgers.

El conductor de l'autobús, en adonar-se del que estava succeint, va aturar el vehicle i va obrir les portes perquè els passatgers poguessin fugir. Segons el citat diari, l'agressor també hauria resultat ferit en l'esdeveniment.