14 de novembre de 2018
14.11.2018

Regió7 i Prensa Ibérica s'alien amb Amazon per ajudar els seus lectors en el Black Friday

Per mitjà del gegant mundial del comerç electrònic podran trobar les millors i més suculentes ofertes entre milers de productes

13.11.2018 | 23:42
Regió7 i Prensa Ibérica s'alien amb Amazon per ajudar els seus lectors en el Black Friday

Regió7 i Prensa Ibérica han aconseguit tancar una important aliança amb el gegant mundial del comerç electrònic, Amazon, per servir als nostres lectors les millors i més suculentes ofertes del Black Friday, en la categoria que cadascú triï.

Els «Caçadors d'Ofertes» de Regió7 realitzaran un servei personal i a mida, que permetrà als nostres lectors tenir una informació privilegiada per poder comprar els millors productes al millor preu, en un dels dies de més vendes i millors descomptes de l'any a tot el món.

Per a això, l'aliança amb Amazon ens permetrà analitzar totes i cadascuna dels milers i milers d'ofertes que apareixeran aquesta nit, amb l'objectiu de fer una selecció basada en els percentatges de descompte i en la qualitat del producte.

Comptarem també amb la col·laboració de la web Compramejor.es i el seu equip d'experts, que ens ajudaran a valorar les ofertes fins a trobar les que millor s'adaptin als nostres lectors, en una imprescindible relació qualitat-preu.

I ho farem centrant-nos en 154 conjunts de productes perquè de debò la nostra informació sigui de servei i feta a la mesura de les necessitats de cadascun.

No hem volgut fer un esforç per la quantitat, que seria molt més senzill. Perquè no és la nostra intenció donar-los una llista inabastable de productes rebaixats. Que d'altra banda ja podrien trobar per vostès mateixos amb una mica de paciència, encara que el més segur és que no tinguessin temps de veure'ls tots ni dedicant-hi el dia sencer.

Ni tan sols hem pretès apostar només per la qualitat, fent el que ja de per si mateix seria un esforç considerable per fer-los arribar les 20 o 100 millors ofertes del dia. Perquè això també ho farem i podrà trobar aquesta llista a la pàgina web www.regió7.cat al cap de pocs minuts de començar el Black Friday. I serà d'una gran utilitat per a tots els que vulguin comprar i encara no sàpiguen el què, o estiguin oberts a múltiples idees que un bon preu pugui convertir en compra.

També en el cas de les millors ofertes del dia li posarem tots els productes a un clic perquè pugui realitzar la seva compra sense esforç i en poc més d'un minut.

Les millors ofertes per al que vostè vulgui

A Regió7 hem volgut fer un esforç extra per superar el que ja existeix, i hem muntat un complex sistema d'anàlisi de dades per oferir-li les ofertes concretes del segment de productes que vulgui. Perquè, per molt interessant que sigui, que segur que ho és, no considerem que tingui el màxim valor seleccionar les millors motoserres per a algú que busca un televisor 4K.

Així que hem seleccionat més de 30 categories, que inclouen més de 150 conjunts de productes, perquè vostè pugui triar les millors ofertes d'allò que li interessa més.

Vol un altaveu Tiro d'Alexa?, vol que Alexa encengui el llum o apagui la tele?, vol un rellotge amb gps?, auriculars?, un robot aspirador, per fi a un preu assequible?, vol una guitarra?, un portàtil?, un mòbil nou?, un robot de cuina?, joguines per als seus fills?, una mica d'esport?, una màquina de cosir per al seu marit?, un bon vi?, videojocs?, alguna cosa per a la seva mascota?, productes de bellesa o peces de moda?, estris de cuina?, electrodomèstics?, aparells per cuidar la seva salut?, joies intel·ligents?...

Fins a 154 conjunts de productes per dir-nos des d'avui, a la nostra web, de quins aparells o serveis vol que li busquem les millors ofertes pel Black Friday i el CyberMonday.

 

La mecànica és tan òbvia com laboriosa. Regió7, en aliança amb Amazon.es i amb la col·laboració de Compramejor.es, farà una intensa i ràpida anàlisi per trobar els millors descomptes? però només en els millors productes. I quan hàgim passat un primer filtre, realitzarem una segona i definitiva selecció de la qual sortiran no més de 20 unitats per cada producte, i que seran les que en opinió dels nostres experts presentaran la millor relació qualitat-preu.

Una vegada ho tinguem fet, en els primers minuts de la nit, li enviarem un correu avisant-lo que ja té preparada la seva pàgina personal.

En aquest moment n'hi haurà prou que faci un clic al botó per anar a la seva pàgina, única per a vostè, en la qual estaran llistades les ofertes seleccionades dels productes que prèviament ens hagi demanat.

La decisió de compra és cosa seva. Però, una vegada a la seva pàgina personal, amb un sol clic podrà obtenir el seu producte favorit? probablement al millor preu de l'any.

Com funciona?


Vostè només ha d'entrar a la nostra web, regió7.cat, on publicarem, cada dia des d'avui, i en un lloc preferencial, un article sobre els «Caçadors d'Ofertes» de Regió7.

Quan entri en l'article trobarà una llista de 32 categories de productes. En cadascuna podrà clicar si li interessa que li busquem ofertes d'aquesta categoria, o no. Si no hi està interessat, passarà automàticament a la següent categoria. Si clica en el sí, o en la categoria que se li mostra, s'obrirà una llista de productes més concrets. Cliqui llavors en un o en tots els que vulgui, i nosaltres li servirem una pàgina amb la nostra selecció d'ofertes de cadascun dels productes triats per vostè.

Els hem organitzat dins de 32 categories perquè no es trobi amb una llista interminable i inabastable, que probablement li seria més complexa de manejar.

Només necessitem la seva adreça de correu, per enviar-li la pàgina, i el seu nom, per dirigir-nos a vostè.

Així de senzill resulta estalviar i encertar-ho, amb Regió7 i la seva editora, Prensa Ibérica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit