El titular del jutjat d'instrucció número 2 de Sabadell ha ordenat als Mossos que localitzin un dels detinguts per la violació múltiple d'una jove el dia 3 de febrer passat en aquesta localitat, en eludir una mesura de control.

Es tracta d'un dels detinguts que el jutge va deixar en llibertat provisional, amb mesures cautelars, i que no es va presentar al jutjat divendres de la setmana passada, com tocava.

Els fets van succeir la matinada del dia 3 de febrer, quan una noia de 18 anys, veïna de Sabadell, va ser agredida sexualment després d'haver sortit amb diversos amics de festa i ser abordada després per diversos agressors que la van conduir a una nau abandonada i la van violar.

Dels vuit detinguts inicialment en relació amb els fets, dos van ingressar a la presó i sis van quedar en llibertat amb mesures cautelars. Una d'aquestes persones, malgrat ser investigat com a suposat autor material de la violació, davant els dubtes sobre la seva identificació. La resta eren les cinc persones que eren a la nau i no van evitar l'agressió sexual.