El president del PDeCAT, el bagenc David Bonvehí, i l'expresident i líder de JxCat, Carles Puigdemont, van parlar ahir a Waterloo sobre les llistes de les eleccions del 28-A, segons va avançar NacióDigital i va confirmar l'ACN. Una delegació de membres dels demòcrates a escala territorial va viatjar fins a Bèlgica per veure Puigdemont, i Bonvehí va aprofitar per tractar amb ell les propers eleccions al Congrés i l'encaix entre la formació, JxCat i la Crida. Ahir el PDeCAT va fer votacions a les assembles de totes les comarques per escollir candidats per a la candidatura a les espanyoles.

Ara, la direcció del PDeCAT ha de fer la llista per cada demarcació, escollint entre els dirigents del PDeCAT sorgits de les votacions, i intentar creuar-la amb els noms que proposa Puigdemont.

Entre els dirigents del PDeCAT que han rebut suport de la militància hi ha la vicepresidenta Míriam Nogueras, propera a Puigdemont, però també l'excoordinadora general Marta Pascal o els actuals diputats Carles Campuzano i Jordi Xuclà, tot i que aquest últim no ha quedat primer a les votacions a la Garrotxa.