Vox va denunciar ahir que l'Ajuntament de Barcelona els ha negat l'ús del Palau Sant Jordi per a un acte electoral el 30 de març al·legant «treballs de manteniment», i va anunciar que aquest mateix dia faran «una gran concentració» a la Ciutat Comtal si el consistori no rectifica.

«Davant de l'actitud partidista i contrària a la llibertat que ha mostrat l'Administració dirigida per la senyora Colau, (...) en cas que no rectifiquin en la seva decisió, convocarà una gran concentració a Barcelona», assenyalen, per afegir que «l'Espanya viva serà present a Barcelona, encara que l'alcaldessa decideixi fer servir els espais públics per al seu propi interès i el dels seus socis socialistes en el Govern municipal».

La formació informa que han enviat un burofax a l'Ajuntament «en considerar que ha actuat de mala fe amb una decisió arbitrària i discriminatòria». Vox tenia previst celebrar el 30 de març un gran acte de precampanya electoral al Palau Sant Jordi i donar així el tret de sortida al cicle electoral. Vox qualifica de «falsa» l'explicació facilitada per l'Ajuntament atès que «des que van començar els contactes amb els Serveis Municipals de Barcelona, a través de la societat gestora del Palau Sant Jordi, va quedar clara la disponibilitat de les instal·lacions per als dies 20 i 30 de març». Segons apunten, el consistori no va fer cap esment de les tasques de manteniment quan el 15 de febrer es va fer la reserva i tampoc no ho van fer quan es va fer la transferència del 50% del total de l'import perquè la reserva fos confirmada.