Quinze persones van morir i quatre van resultar ferides per trets en un atac a un club de striptease ahir a la matinada a l'estat mexicà de Guanajuato, al centre del país, segons van confirmar fonts policials al diari Milenio.

L'atac va tenir lloc al club La Playa, de la ciutat de Salamanca, on un grup d'homes emmascarats van entrar per la força al local i van començar a obrir foc de manera indiscriminada.

Després de l'atac, els assaltants van marxar en una camioneta, segons fonts de seguretat. En el moment de l'assalt hi havia unes 20 persones al lloc dels fets.

Les circumstàncies exactes del tiroteig estan encara sota investigació, segons aquestes fonts, que no descarten que es tracti d'una venjança entre càrtels del narcotràfic.

La Fiscalia investiga el delicte, però de moment es desconeix l'autoria d'aquest crim múltiple. Després de l'atac, forces de seguretat de l'estat de Guanajuato, conjuntament amb membres de l'Exèrcit federal, van posar en marxa un operatiu per localitzar els responsables.