14 de març de 2019
14.03.2019

JORNADA | CIBERSEGURETAT: PIMES EN RISC


El PP proposa ajornar l'expulsió de dones irregulars si donen un fill en adopció

14.03.2019 | 00:05

El Partit Popular proposa ajornar l'expulsió d'una immigrant irregular si dona un fill en adopció, proposta que inclou al seu projecte de Llei de Suport a la Maternitat segons va indicar l'empresa de contingut audiovisual Newtral.

A preguntes d'aquesta firma, el PP li va contestar per correu electrònic que una dona «irregular» que vulgui donar el fill en adopció «quedaria blindada», tot i que no seria un «blindatge per a tota la vida», i «no suposaria un motiu d'expulsió».

A més, el partit ha afirmat que les dones que es trobessin en aquest supòsit «gaudirien de tota la protecció i garanties en igualtat de condicions» que les dones que viuen en situació regular a l'Estat espanyol.

Segons va assenyalar Newtral, el PP ha assegurat que la proposta s'emmarca en el projecte de Llei de Suport a la Maternitat que el president de la formació, Pablo Casado, va anunciar el 9 de març durant la clausura de la Convenció de Família i Igualtat del Partit Popular que va tenir lloc a la ciutat de Cartagena, a Múrcia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit