Una dona de 80 anys de nacionalitat francesa ha mort aquest matí a la platja de Santa Margarida i el Salatar, a l'alçada del Passeig Marítim número 88 de Roses. El telèfon d'emergències 112 de Catalunya ha rebut l'avís a les 10.28 hores que havia una dona inconscient a la platja de Santa Margarida i el Salatar de Roses.

Segons els testimonis, la dona era dins l'aigua a prop de la sorra quan s'ha desplomat. Dos acompanyants han tret la dona inconscient que s'havia desplomat dins l'aigua i, un cop a la sorra, banyistes li han iniciat les maniobres de reanimació fins a l'arribada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han practicat les maniobres de reanimació cardiopulmonar infructuosament.

Fins al lloc han anat 2 ambulàncies del SEM per atendre l'emergència i també hi ha participat 1 patrulla dels Mossos d'Esquadra.

La platja de Santa Margarida i el Salatar és una de les platges vigilades de Catalunya. En el moment dels fets no s'havia iniciat el servei de vigilància, que durant el mes de juny comença a les 11 hores. En aquesta platja avui oneja la bandera verda.