El conductor d'un cotxe ha perdut el control aquest dissabte i ha atropellat nou persones que estaven assegudes a la terrassa d'un bar a l'alçaa del carrer Riu Güell de Girona. Els fets han passat a dos quarts de dotze de la nit i una nena de quatre anys ha quedat ferida i ha estat traslladada en estat crític a l'hospital Josep Trueta de Girona. El conductor del vehicle és un jove de divuit anys que ha donat negatiu en el control d'alcoholèmia que li han realitzat els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal després del sinistre. Segons ha pogut saber l'ACN, el jove hauria fet la imprudència després de que un altre vehicle circulés ràpid. Es dona el cas que aquest vehicle és el d'una mare que duia la seva filla al Trueta d'Urgències.

Aleshores, el conductor hauria volgut avançar-la i hauria perdut el control del vehicle emportant-se les nou persones que estaven a la terrassa del bar. Els fets han passat just al centre de Girona i això ha fet especular amb un possible atemptat terrorista, fet que han desmentit de manera immediata els Mossos d'Esquadra a través d'una piulada a Twitter.

Fins a la zoa s'hi ha desplaçat nombrosos efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Municipal. El jove també se sotmetrà a les proves de detecció de drogues.