Germán Navarro, un veí de la localitat 'ovetense' de' Las Caldas' anuncia que denunciarà a un metge del centre de salut de Lugones per rebutjar examinar el mal de cap de la seva parella, María Luisa Amores Blanco, morta tres hores després de la consulta en l'habitatge que tots dos compartien. El denunciant considera que el facultatiu va incórrer en una negligència en restar importància a la forta cefalea que la dona portava sofrint des de tres dies enrere, quan tot apunta que estava sofrint una malaltia molt més greu.

Navarro assegura que està a l'espera de l'autòpsia de la difunta, una dona de 61 anys que s'havia jubilat tres dies abans, per a decidir en quins termes es formula la denúncia. Tant la parella com el fill de tots dos van tractar sense èxit reanimar a María Luisa Amores quan se la van trobar en el sòl de la terrassa de l'hotel de 'Las Caldas' on resideixen.

El denunciant es reconeix indignat pel succeït i des de l'endemà del funeral, celebrat dimarts passat, ha dedicat els seus esforços a "tractar d'humiliar al metge tant com va humiliar a la pobra María Luisa". Segons explica Navarro el facultatiu va retreure a la dona que acudís al servei d'Urgències del centre de salut per un simple mal de cap i es va limitar a receptar-li unes pastilles per al dolor. "Es va sentir molt avergonyida per la resposta del metge", subratlla l'home.

L'home va acudir al centre de salut a demanar cita després de la mort d'Amores i en trobar-se amb el metge li va donar l'enhorabona per la seva labor. El facultatiu li va convidar a parlar les coses, però l'home es va negar i va demanar cita per a aquest divendres. Aquest va acudir a la cita amb una urna amb cendres simulant que fossin les de la seva dona, cent euros i diversos capolls de flors, entre altres objectes. La Policia ja esperava la visita i es va personar en el lloc, però no va caldre lamentar incidents. "Vaig aconseguir humiliar-ho una mica", comenta entre llàgrimes Navarro.