La Guàrdia Civil ha detingut Juan Carlos Quer, pare de la jove Diana Quer assassinada a Galícia, per intentar suposadament atropellar la seva exdona, segons han informat a Efe fonts pròximes al cas.

L'exdona, Diana López-Pinel, va presentar ahir a la nit una denúncia a les dependències de la Guàrdia Civil a Majadahonda (Madrid) en què acusava al detingut d'haver-la colpejat al pòmul, de lesions al canell i d'intent d'atropellament al garatge de l'habitatge.

Després de la denúncia, els agents de l'Institut armat han arrestat Joan Carles Quer i estan intentant comprovar la veracitat dels fets que ha denunciat Diana López-Pinel.

Tots dos han mantinguts en els últims anys algun desencontre, sobretot, relacionat amb la custòdia de les seves filles i, fins i tot, abans que la seva primogènita desaparegués a l'agost de 2016 a les festes de Pobra do Caramiñal, a la Corunya.

El seu cos va ser trobat al 31 de desembre de 2017, gairebé un any i mig després de la desaparició de la jove, a l'interior d'un pou situat en una nau industrial de Rostits, a Rianxo (La Corunya), després de la confessió del presumpte homicida, José Enrique Abuín, àlies 'El Xiclet', que serà jutjat a finals d'aquest mes.