08 de gener de 2020
08.01.2020

Mor la infanta Pilar de Borbó, la germana gran del rei Joan Carles

No ha superat el càncer de còlon que patia des de l'any passat

08.01.2020 | 15:28
Pilar de Borbó, l'any passat

La infanta Pilar de Borbó ha mort als 83 anys. La germana gran del rei emèrit Joan Carles no ha aconseguit superar el càncer de còlon que li van diagnosticar l'any passat i després d'ingressar a la clínica Ruber Internacional de Madrid el 5 de gener a causa d'una bronquitis ha passat les seves últimes hores envoltada de la família.

Tant el rei Joan Carles com la reina Sofia han volgut estar al costat de la Duquessa de Badajoz en les seves últimes hores de vida. També la seva germana, la Infanta Margarita, els seus fills, Simoneta, Juan, Bruno, Beltrán i Fernando, i els seus nebots Carlos i María Zurita, que es trobaven a les instal·lacions clíniques en el moment del desenllaç.

Maria Pilar de Borbó va néixer a França el 30 de juliol del 1937 i va ser la primogènita del matrimoni dels comtes de Barcelona, Joan i Maria de la Mercè de Borbó. Va viure la seva infància a l'exili, passant per Cannes, Roma i Estoril.

Va ser infermera de professió, a més de membre honorària del Comitè Olímpic Internacional i part del consell d'honor del Comitè Olímpic Espanyol. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit