Segueix-nos a les xarxes socials:

La Universitat Progressista d'Estiu tindrà enguany una edició física i una de virtual

Després d'analitzar l'evolució de la pandèmia, els organitzadors de l'Escola Progressista d'Estiu de Catalunya han optat per fer enguany una doble edició. Per una banda, la versió en línia i confinada que se celebrarà de forma virtual entre l'1 i el 3 de juliol, amb diverses activitats programades per a cada un dels tres dies.

D'altra banda, s'ha decidit traslladar les jornades físiques a la tardor amb el títol provisional de «Farem l'estiu a la tardor». Seran els dies 4, 5 i 6 de novembre a la Sala Brigades Internacionals de la UGT de Catalunya, a rambla Santa Mònica, 10 de Barcelona.

En forma d'aperitiu, l'organització de la UPEC ha organitzat una taula rodona en streaming que tindrà lloc el dimecres 3 de juny a partir de les 6 de la tarda amb el títol «Llibertat i seguretat en temps de pandèmia». Participaran en aquest debat l'expert en seguretat i cossos policials Amadeu Recasens, la jurista i politòloga Elena Jiménez-Botía i la filòsofa Victòria Camps. La taula rodona serà moderada per la periodista Nora Miralles.

Prem per veure més contingut per a tu