Una comitiva judicial ha desallotjat aquest dimecres Angela Dobrowolski, esposa en procés de separació del productor Josep Maria Mainat, de la casa que tots dos van compartir. Segons ha pogut comprovar Europa Press, aquest dimecres a les 8 h la comitiva judicial ha entrat al domicili, i cap a les 9 hores uns agents dels Mossos d'Esquadra han canviat el pany de la porta principal de l'habitatge.

La jutgessa ha ordenat el desallotjament després d'acordar que Dobrowolski, investigada per presumptament intentar assassinar Mainat, al qual ha atorgat l'ús de la residència i la custòdia dels seus fills. Segons han explicat diversos veïns de la zona a Europa Press, dimarts a la nit Angela Dobrowolski suposadament va treure els mobles i els llums de l'interior de la casa amb l'ajuda de personal de mudances.

Cap a les 9.30 hores ha sortit de l'habitatge un cotxe on viatjaven Angela Dobrowolski i els seus advocats, José Abel i Marian Avedillo. El jutjat de primera instància 16 de Barcelona ha autoritzat el desallotjament d'Angela Dobrowolski i "de qualsevol altra persona que es trobi a l'interior d'aquest domicili", segons la diligència a la qual ha tingut accés Europa Press.

Segons aquest escrit, es respectarà la preferència de Dobrowolski de no transmetre les seves dades als Serveis Socials, i abans del 4 de novembre ha de retirar les seves coses del domicili.