La residència de la tercera edat Llar de Sant Josep de la Seu d'Urgell ha registrat un brot de covid-19 amb un total de set persones infectades, fins ara. Es tracta de sis residents i d'un empleat que han donat positiu en el test que se'ls ha practicat, i a més a més hi ha tres persones més que estan aïllades per tractar-se de contactes estrets d'aquests, segons ha indicat el departament de Salut de la Generalitat.

El brot de la residència de la capital alt-urgellenca s'ha localitzat arran d'un cribratge que s'ha portat a terme després que un dels seus empleats donés positiu en un test.

En aquests moments, el centre geriàtric té una vuitantena de residents i els afectats per coronavirus, ara per ara tots asimptomàtics, es troben en una zona aïllada de l'equipament, segons han informat des de la mateixa Llar de Sant Josep.

D'altra banda, aquest dijous també s'ha fet públic un brot de coronavirus detectat a la residència de Bellvís (Pla d'Urgell), que ha afectat 67 dels 84 usuaris de l'equipament, a més d'onze treballadors, segons han confirmat fonts del departament de Salut de la Generalitat. La majoria dels contagiats també són asimptomàtics, mentre que la resta presenten símptomes lleus.