Els Mossos d'Esquadra han detingut set lladres quan fugien d'un robatori en un taller situat al carrer de la Tècnica de Les Preses (Garrotxa). Dijous passat cap a les dues de la tarda, el propietari del taller va veure els sospitosos carregant material robat en un camió. L'home els va seguir amb el seu vehicle i va avisar els Mossos d'Esquadra alertant-los que els autors fugien per la carretera C-37 en direcció a Vic. Una dotació policial, que es trobava fent recerca, va localitzar el camió i el va aturar a la carretera C-17, al seu pas per la localitat de Gurb.

De les tres persones que ocupaven el vehicle, el que anava al seient del copilot va baixar i va iniciar una fugida a peu, però un dels agents el va poder interceptar de seguida agents. Posteriorment, també el van denunciar per un delicte de desobediència greu als agents de l'autoritat.

Al lloc també van arribar-hi diverses patrulles. Quan els Mossos van obrir les portes de la caixa del camió van descobrir quatre persones amagades, peces d'acer inoxidable i una màquina. Els policies van comprovar que aquestes persones eren part del grup de lladres que havia assaltat el taller i sostret el material, valorat en uns 8.000 euros, segons la denúncia del propietari.

Davant les evidències els agents van detenir els set sospitosos com a presumptes autors d'un robatori amb força a l'interior de l'establiment. Els arrestats són sis homes i una dona, d'entre 18 i 63 anys, tots ells de nacionalitat romanesa i veïns de Castelldefels i Barcelona.

Els detinguts, a qui els consten nombrosos antecedents, van passar el dia 8 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i van sortir en llibertat provisional a l'espera de judici.