Segueix-nos a les xarxes socials:

Salut ha vacunat 7.760 persones contra la covid a la Catalunya Central

En dues setmanes de campanya s'ha incidit en les residències de tot el territori però ja s'ha començat vacunar professionals sanitaris

Salut ha vacunat 7.760 persones contra la covid a la Catalunya Centralcentre sanitari del solsonès

El departament de Salut de la regió sanitària de la Catalunya Central ha administrat 7.760 dosis en les dues primeres setmanes de campanya de vacunació contra la covid.

Bages, Berguedà i Moianès, que van començar abans, ja han arribat a les 4.164 vacunes. La prioritat són les residències de gent gran, i en aquest sentit, entre les tres comarques s'han administrat 3.366 vacunes a residències, de les quals 2.082 són de residents. També s'ha començat a vacunar professionals de primària i d'hospitals. Fins dilluns al vespre, en totes tres comarques s'havien administrat 798 vacunes a aquests col·lectius, eminentment d'atenció primària i a una part de professionals de l'Hospital de Berga (289 vacunes). Entre dilluns i ahir també s'ha estat vacunant a professionals de Sant Andreu i a finals de setmana es preveu fer-ho als d'Althaia, com també a professionals del SEM i d'atenció primària.

Pel que fa a l'Anoia i al Solsonès la vacunació s'ha fet a 1.327 persones. Majoritàriament ha estat en residències, on se n'han administrat 1.049, de les quals 648 són a residents. Igualment, s'han posat 278 vacunes a professionals sanitaris de primera línia, i aquesta setmana començarà la vacunació a l'Hospital d'Igualada.

Prem per veure més contingut per a tu