22 de març de 2021
22.03.2021
Regió7

Els Mossos interposen unes 2.000 sancions el cap de setmana per desplaçaments sense respectar la bombolla de convivència

El trànsit creix un 50% dissabte i un 70% diumenge i Sàmper fa un balanç «d'expansió controlada»

22.03.2021 | 09:26
Cua de vehicles esperant per poder aparcar a la Fageda d'en Jordà aquest dissabte 20 de març de 2021

Els Mossos d'Esquadra han interposat unes 2.000 sancions durant el cap de setmana per desplaçaments en els que no es respectava la bombolla de convivència. Així ho ha explicat el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, en declaracions a SerCatalunya.

El trànsit va créixer aproximadament un 50% el passat dissabte en comparació amb el de la setmana anterior i el de diumenge ho va fer un 70%. Tot i això, Sàmper ha indicat que es va situar un 20% per sota del mateix cap de setmana d'abans de la pandèmia.

Per al conseller, el que s'ha donat aquest cap de setmana ha estat una "expansió controlada" i ha valorat que s'ha complert l'objectiu de donar "una mica d'aire" a la ciutadania.

Ha explicat que les sancions s'han interposat en els diferents controls dinàmics que els Mossos han portar a terme durant el cap de setmana. En aquest sentit, ha valorat que potser algunes de les sancions es poden recórrer en haver-hi algun error però s'ha mostrat convençut que no serà així en "la gran majoria" de casos.

D'altra banda, ha confiat que els protocols d'actuació policial d'ordre públic es publiquin durant aquesta setmana. El conseller ha considerat que la moratòria dels projectils de foam "està supeditada" a la no publicació d'aquests protocols.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit