Està habituada a fer esport i feia anys que estava apuntada en un centre esportiu, però ara que ha descobert les classes dirigides al carrer diu que vol continuar perquè s'ho passa millor. El fet que són classes amb grups molt reduïts i la bona sintonia amb les companyes és el que més valora.

Per què es va apuntar a fer classes a l'aire lliure?

Feia anys que estava apuntada al gimnàs i des de feia temps anava a CrossFit. Però la mascareta a l'hora de fer els exercicis em resultava molt incòmoda, així que vaig deixar d'anar-hi. Em vaig assabentar que la monitora del centre esportiu feia classes dirigides a l'aire lliure, i m'agrada perquè tinc més sensació de seguretat i estem més tranquils. Actualment no estic inscrita al gimnàs.

Li agrada més?

L'ambient que hi ha m'agrada més perquè és un grup tancat i reduït, i amb la resta de companyes he connectat molt bé. De fet, ens animem entre totes en el moment de fer les activitats i, fins i tot, abans de la classe perquè cap de nosaltres falti a la sessió.

Se socialitza més?

Després de fer esport hi ha la recompensa del vermut els caps de setmana. A part, la monitora ens fa un seguiment personalitzat i, més enllà de les classes de grup, podem seguir pel nostre compte les activitats que ens aconsella amb la finalitat d'assolir els objectius físics que volem. A mi m'agrada tenir un entrenador esportiu.

El monitor, que noi falti mai.

Sí, perquè jo necessito un professor que em vagi animant a l'hora de fer les activitats que em proposen. A mi em resulta més complicat fer-ho sola, per mi mateixa, quan tinc algú que em dirigeix faig molt millor l'exercici físic.