Les xocolatines Nestlé Jungly han triomfat als supermercats espanyols i s'han convertit en un dels productes més esperats a les estanteries. El dolç ha tornat als establiments aquest 2021 després d'anys sense fabricar-se i han despertat la nostàlgia de molts que demanaven la volta de l'article.

El 2018 van sorgir diverses peticions a Change.org perquè es reprengués la comercialització de les estimades galetes però no s'ha materialitzat fins enguany. Es tracta d'una xocolatina amb llet amb l'interior de galeta que té forma d'animals; i el més curiós és que Nestlé va deixar de fabricar-lo perquè no va tenir èxit al seu llançament.

La celebritat d'internet Ibai Llanos ha estat un dels més compromesos amb la causa. De fet, es va gastar gairebé 7.000 euros en una licitació per la primera rajola de Jungly.

Davant l'escassetat d'aquest producte a les prestatgeries dels supermercats, el Xef Bosquet ha publicat en el seu compte d'Instagram una recepta per recrear la popular rajola d'una forma senzilla i sana. El cuiner, que ha publicat recentment "El plaer de menjar sense remordiments", realitza així amb només quatre ingredients i en tres passos el popular dolç que ara molts poden fer a les seves cases.

A continuació reproduïm els ingredients i l'elaboració de la recepta del Xef Bosquet:

Ingredients

  • 200 grams de xocolata.
  • 60 grams de galetes. En aquest cas, s'han utilitzat galetes casolanes de civada i ametlles.
  • Canyella.
  • Essència de vainilla.

Elaboració

  • Pica els 60 grams de galetes.
  • Fondre la xocolata i barreja-la amb una mica de canyella i extracte de vainilla.
  • Passa la mescla a un motlle de xocolata i refreda a la nevera.