La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha assegurat el compromís de la institució a continuar ajudant els municipis en la seva recuperació econòmica després de l’afectació que els hagi pogut ocasionar la pandèmia. Així ho va traslladar als municipis de l’Anoia, en una visita aquesta setmana a Masquefa i a Vilanova del Camí, on va recordar que la corporació treballa perquè «cap municipi, cap veí i cap ciutadà es quedi enrere com a conseqüència de la pandèmia».

En aquest sentit, Marín va ressaltar el paper «fonamental» que la Diputació de Barcelona té a l’hora d’ajudar els municipis de la província, així com l’aposta que manté per «a la reactivació econòmica i social dels municipis», que han estat afectats per la crisi del coronavirus.

Marín també va posar en valor que «la nostra raó de ser és ajudar als municipis, sobretot els petits i els mitjans», situació que tornarà a quedar palesa amb el suport que la corporació oferirà als ajuntaments per tal que puguin acollir-se als fons europeus Next Generation.