Segueix-nos a les xarxes socials:

Així era la preparació per pujar al Titan: exemplificaven una possible implosió esclafant una llauna de refresc

Així era la preparació per pujar al Titan: exemplificaven una possible implosió esclafant una llauna de refrescArxiu

Amb el pas de les setmanes, es van revelant més detalls sobre el tràgic desenllaç del submarí Titan en el seu descens per veure les restes del Titanic a les profunditats de l’Atlàntic. I ara s’ha donat a conèixer la xerrada preparatòria de l’expedició davant el risc que la nau implosionés. 

Una conversa revelada per ‘The New York Times’ després de parlar amb Bill Price, que va viatjar a bord del Titan en una de les missions prèvies a la de l'accident de fa poques setmanes. 

Segons detalla Price, els responsables d’OceanGate informaven del risc d’una implosió i dels seus efectes il·lustrant-lo amb l’exemple d’una llauna de refresc esclafada per una maça. També van establir una de comparativa de la pressió que patiria el submergible amb un altre exemple d’impacte: el d’un elefant sobre un peu amb 100 elefants més a sobre.

Malgrat que la primera immersió prevista per a Price es va suspendre, la segona sí que va poder portar-se a terme. «Vam experimentar alguns dels pitjors escenaris i ho vam superar. El meu pensament va ser: «podem fer-ho», va explicar Price a ‘The New York Times’.

Prem per veure més contingut per a tu