Els Joves Socialistes de Catalunya al Bages, el Berguedà i el Solsonès han escollit per unanimitat Jordi Pujals com a nou primer secretari de la formació a les comarques centrals, en substitució del manresà Oriol Puig. Pujals té 18 anys, és de Berga i la seva candidatura era l'única que es presentava en el primer congrés de la JSC en aquest territori, que es va celebrar dissabte.

En aquestes eleccions també es van renovar la resta de càrrecs de la formació. Així doncs, s'ha nomenat viceprimer secretari al manresà Josep González, de 20 anys que també s'ocuparà de la secretaria d'Acció Política, mentre que Èlia Tortolero, de 23 anys i veïna de Sant Joan, serà la nova Secretària d'Organització. D'altra banda, el navassenc Alejandro Fernández s'ocuparà de la secretaria de Formació; Àngel Sáez, de Sant Joan, de l'Estudiantil; la surienca Laura Hernández, de la d'Igualtat i Sociolaboral; Joan Josep Guillén, de Berga, de la secretaria de Solidaritat i Cooperació. Igualment, l'anterior líder de les joventuts socialistes, Oriol Puig, formarà part de l'executiva com a membre nat.

En la trobada d'aquest cap de setmana també es va aprovar l'informe de gestió de l'executiva sortint, i es van nomenar els representants del Consell Nacional de la JSC, així com els nous representants al Consell de Federació del PSC del Bages, el Berguedà el Solsonès.