Segueix-nos a les xarxes socials:

Segon accident mortal d'un motorista aquest cap de setmana

Un conductor ha perdut la vida després de perdre el control de la seva motocicleta. En aquest cas, es tracta d'un veí de Muntanyola de 56 que s'ha estavellat a la N-141c a l'altura de Moià poc després del migdia

Un motorista ha mort en un accident de trànsit ocorregut avui en el punt quilomètric 30 de la carretera N-141c, al terme municipal de Moià (Bages), ha informat el Servei Català de Trànsit.

L'accident s'ha produït al voltant de les 12:43 hores quan la moto s'ha sortit de la via per causes que s'estan investigant, segons les fonts.

Com a conseqüència de l'accident, el conductor de la motocicleta ha quedat ferit i ha estat traslladat en estat crític per efectius del Sistema d'Emergència Mèdiques (SEM) a l'hospital Parc Taulí de Sabadell (Vallès Occidental), on ha mort aquesta tarda.

La víctima mortal d'aquest accident de trànsit és Marcel A.B., de 56 anys d'edat i veí de Muntanyola (Osona).

Des del començament del període festiu de Setmana Santa, el passat 27 de març, han mort a les carreteres catalanes cinc persones en cinc accidents de trànsit.

L'operació tornada es desenvoluparà a Catalunya durant la tarda d'avui i tot el dilluns 6 d'abril, festiu a Catalunya, quan es preveu que uns 595.000 vehicles tornin a Barcelona i la seva àrea d'influència.

Prem per veure més contingut per a tu