Segueix-nos a les xarxes socials:

Rajadell dedicarà a l'oli d'oliva la Mostra de Productes de la Terra, diumenge

El nucli antic de Rajadell acollirà aquest diumenge la tercera edició de la Mostra de Productes de la Terra, que aquesta vegada tindrà com a eix central l'oli d'oliva, tant des del punt de vista alimentari com per les seves propietats curatives, saludables i de bellesa. El primer any va girar a l'entorn del safrà, i l'any passat, al voltant de la vinya.

Les activitats començaran a les 10 del matí, amb un taller gratuït a la sala ACR sobre com reciclar l'oli per fer-ne sabó; a 2/4 d'11 es farà una visita guiada al molí d'oli del poble; a les 11, els restaurants del municipi oferiran una degustació gastronòmica a la plaça de l'Església, i a les 12 tindrà lloc una xerrada sobre l'ús beneficiós de l'oli per a la salut de la pell.

A banda d'això, hi haurà diverses actuacions i espectacles al matí, des dels bastoners de Rajadell, que actuaran en dues ocasions a les places de l'Església i de l'Era; fins a l'Esclat Gospel Singers, i l'espectacle Món de Dracs, a càrrec dels Ministers de l'Aixada.

Prem per veure més contingut per a tu