Joan Ullé serà proclamat demà nou alcalde de Sant Mateu de Bages. Substituirà Pere Ribera, l'històric batlle del municipi que va morir el 4 de gener als 58 anys a causa d'una malaltia sobrevinguda els darrers dies.

El ple, de caràcter extraordinari, se celebrarà a dos quarts de vuit del vespre. La mateixa sessió servirà per investir Enric Masafrets, veí de Salo, nou regidor de l'Ajuntament de Sant Mateu de Bages.

CiU governa amb majoria absoluta, amb 4 dels 7 regidors que configuren el ple. Masafrets anava de número 5 a la llista que CiU va presentar a les darreres municipals. Per tant, després del decés de Pere Ribera, li pertocava l'acte de regidor, que, segons ha pogut saber aquest diari, acceptarà en el ple de demà. Un cop s'hagin confirmat els nous càrrecs, l'equip de govern treballarà en la redistribució de les carteres que s'atribuiran a cada regidor.

Pere Ribera va ser alcalde des del 1991 fins a principi de gener d'aquest any. Militava a Unió i sempre va governar amb majoria absoluta.