La Diputació de Barcelona eliminarà el pas inferior de vianants que creua la travessera urbana (la carretera C-1410z al seu pas per dins el poble), de manera que en el futur s'haurà de creuar a nivell. Les obres començaran aquesta mateixa setmana, tindran un cost de 9.666 euros i el termini d'execució és de tres mesos.

La supressió d'aquest pas es farà considerant que l'estat actual de la travessera permet creuar-la en superfície amb prou garanties de seguretat, després que temps enrere es van fer diverses actuacions de millora en aquest punt. Això estalviarà als vianants haver de creuar per sota, i permetrà més espai útil a la vorera actual.

El pas inferior és format per dues galeries d'un metre d'amplada i 2,1 d'altura separades per un mur de 0,55 metres. Per a la seva anul·lació s'executaran dues lloses armades amb un accés circular de 60 cm de diàmetre que recolzaran sobre els murs de contenció de les boques d'accés. També es retiraran les baranes i els perfils tubulars que ara hi ha per protegir de caigudes i sortides de via de vehicles. L'accés est es pavimentarà amb el mateix tipus de panot existent, i l'oest amb un parterre.