Un grup de fotògrafs s'han marcat l'objectiu d'assolir un rècord Guinness i fer la gigafoto nocturna més gran de la història, al bosc de les Creus, la intervenció artística que l'artista i bomber guardiolenc Marc Sellarès va dur a terme a la zona afectada per l'incendi d'Òdena, l'estiu del 2015. La imatge, que estarà composta per unes 300 fotografies, es vol fer el primer cap de setmana de novembre i per dur-la a terme es necessiten més d'un centenar de voluntaris despullats.

El projecte pretén, segons els responsables, "buscar el paral·lelisme entre les persones i el bosc, representant la gent nua, morta per la duresa i la destrucció del foc, com els arbres que faran de tombes pels cossos sense vida. El foc personificat executarà un a un els éssers vius de la zona, com va passar amb tots i cada un dels arbres convertits en creus".

A la iniciativa, que es farà les nits del 4 i 5 de novembre, hi poden participar totes les persones majors d'edat. Els interessats es poden posar en contacte amb els organitzadors a través de les xarxes socials o bé per correu electrònic a l'adrea: info@nightlightproject. com.

Night Light Project és un projecte que ha estat creat per Carles Domènech, dedicat a la creació de Giga Fotografies Nocturnes de paisatges i entorns, que en aquesta ocasió té la col·laboració de Carles Calero i un equip de fotògrafs LightPainters.