Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Joan de Vilatorrada ret homenatge a la seva gent gran

La festa ha reconegut enguany als santjoanencs nascuts l'any 1932 i el paper del casal

Sant Joan de Vilatorrada ret homenatge a la seva gent granAJUNTAMENT SANT JOAN

La Sala Cultural de Cal Gallifa va acollir aquest diumenge 20 de novembre la Festa anual d'Homenatge a la Gent Gran, una festivitat promoguda per la Regidoria de Benestar Social i Envelliment i que té com a objectiu reconèixer els valors i homenatjar la tasca que duen a terme els santjoanencs i santjoanenques de més edat.

Enguany, l'homenatge anava dedicat als veïns i veïnes nascuts l'any 1932 i que, per tant, aquest 2016 han complert 84 anys de vida. La festa va començar a les 12 del migdia amb una missa a la parròquia de Sant Joan de Vilatorrada i ben entrada la tarda el protagonisme el van agafar, a la Sala Cultural Cal Gallifa, propostes lúdico-culturals amb les actuacions musicals de Les Oliveres i La Corranda.

Durant l'acte, que va comptar amb la presència de l'alcalde Gil Ariso i de la regidora de Benestar Social i Envelliment, Maria Jesús Segura, l'Ajuntament va homenatjar públicament un total de 32 veïns i veïnes i va posar en valor la tasca duta a terme pel Casal de la Gent Gran. En aquest sentit, Segura afirma que "ha estat una festa molt emotiva. Estem molt satisfets per com els santjoanencs i santjoanenques han demostrat el reconeixement als valors que aporten les persones de més edat a la nostra comunitat. Sant Joan de Vilatorrada és un municipi conscient de la importància que té la gent gran en la creació d'una societat més justa".

Prem per veure més contingut per a tu