Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Vicenç aconsegueix millores en el nou contracte del servei de jardineria

Una de les millores més vistoses serà la col·locació de 150 jardineres noves a l'avinguda Secretari Canal

Sant Vicenç aconsegueix millores en el nou contracte del servei de jardineriaAJ Sant Vicenç

Durant les darreres setmanes ha entrat en funcionament el contracte del nou servei de jardineria municipal a Sant Vicenç de Castellet. L´Ajuntament ha obtingut nombroses millores en la prestació dels serveis gràcies a aquest nou contracte en què s´incorpora un tercer operari (fins ara n´hi havia dos) i es cobreixen nous espais que s´han anat urbanitzant els darrers anys. És el cas de les rotondes d´accés a la població, el marge esquerre del riu Llobregat, més superfície de finques i solars municipals i les zones verdes dels polígons d´activitat econòmica.

Millores sense cost afegit

D´entre les millores ofertades sense cost afegit per l´Ajuntament i que ja s´estan executant destaca l´enjardinament amb gespa de la zona de sobre el Parc de la Mare, les millores al parterre del carrer Mura, l´increment de la freqüència del canvi de les flors de temporada, el personal de reforç per a les èpoques de reg i poda i l´increment de freqüència en la neteja de torrents i solars. En matèria ambiental, s´utilitza la tècnica d´endoteràpia per tractar algunes plagues, l´ús del biodièsel en els vehicles del servei i la incorporació d´eines i maquinària elèctrica.

150 noves jardineres

Una de les millores més visibles serà la instal·lació de 150 jardineres a l´avinguda Secretari Canal fins al Parc de la Mare. La col·locació de les jardineres es farà durant els propers dies i no tindrà cap cost afegit per a l´Ajuntament.

Dos anys de durada

El contracte amb l´empresa Parcs i Jardins Catalunya, SL té una durada de dos anys, més dos anys prorrogables amb un import d´adjudicació de 146.000 euros anuals.

Prem per veure més contingut per a tu