Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Fogons del Bages faran el maridatge de vi i porc ral

En el marc de la Fira dels Matiners d'Avinyó, el divendres 12 de maig, es farà la cinquena edició del Sopar Maridatge, que combina els dos principals productes agroalimentaris del municipi: els vins Abadal i el porc ral de l'escorxador d'Avinyó. Enguany, el sopar anirà a càrrec del col·lectiu de cuiners de la comarca Els Fogons del Bages.

La cita, que té lloc al Celler Abadal, situat a Horta d'Avinyó, tindrà la presència de la consellera d'Agricultura, Meritxell Serret. El sopar inclou ambientació de l'època dels matiners, a mitjan segle XIX, amb escenificacions teatrals.

Les places per al Sopar Maridatge dels Matiners són limitades i cal fer reserva prèvia abans del dia 8 del maig a través del correu visita@abadal.net o al telèfon 93 820 38 03. El preu és de 40 euros.

Prem per veure més contingut per a tu