Els Fogons del Bages faran el maridatge de vi i porc ral
En el marc de la Fira dels Matiners d'Avinyó, el divendres 12 de maig, es farà la cinquena edició del Sopar Maridatge, que combina els dos principals productes agroalimentaris del municipi: els vins Abadal i el porc ral de l'escorxador d'Avinyó. Enguany, el sopar anirà a càrrec del col·lectiu de cuiners de la comarca Els Fogons del Bages.
La cita, que té lloc al Celler Abadal, situat a Horta d'Avinyó, tindrà la presència de la consellera d'Agricultura, Meritxell Serret. El sopar inclou ambientació de l'època dels matiners, a mitjan segle XIX, amb escenificacions teatrals.
Les places per al Sopar Maridatge dels Matiners són limitades i cal fer reserva prèvia abans del dia 8 del maig a través del correu visita@abadal.net o al telèfon 93 820 38 03. El preu és de 40 euros.
Temes
Més a Bages
-
L'Abadia de Montserrat s'omple de turistes el dia de la patrona de Catalunya
-
El nom Montserrat en nadons cau en picat en 25 anys
-
Un videomapatge i un nou espai immersiu explicaran l’abadia i la vida monàstica a Montserrat
-
Sant Joan acollirà una cursa solidària amb la natura per l’entorn del Collbaix