Segueix-nos a les xarxes socials:

Castellbell estrena el pessebre monumental que recrea espais del poble

El muntatge es pot visitar fins al la nit de Reis

Castellbell estrena el pessebre monumental que recrea espais del pobleCATPRESS

Més d´un centenar de persones van assistir a la inauguració del pessebre monumental al barri del Burés de Castellbell i el Vilar. L´acte va servir per estrenar públicament una mostra en què destaca el muntatge pessebrístic que recrea els elements més característics del municipi com són el pont vell o bé el castell.

L´estrena va retre homenatge al pessebrista Josep Maria Cots, que va morir a finals d´agost. Familiars, amics, companys, veïns i veïnes de Castellbell i el Vilar i col·laboradors del Grup Pessebrístic de Manresa van voler participar d´aquest emotiu homenatge. A més, el públic va poder gaudir de la xerrada Pessebres de muntanya: costum, pràctica o rutina?, pronunciada per Jordi Montlló, doctor en antropologia social i president del col·lectiu El bou i la mula.

L´exposició inclou una extensa mostra de diorames elaborats pel propi Josep Maria Cots i de diferents escenes del Grup Pessebrístic de Castellbell i el Vilar. La mostra es podrà veure fins el dia 5 de gener als espai polivalents de la Capella de Música Burés. El dia 24 de 10 a 13.00 hores i el divendres 5 de gener, coincidint amb la cavalcada de Reis, obrirà portes a partir de les 5 de la tarda i fins a les 9 del vespre.

Prem per veure més contingut per a tu