Núria Puig Rosés ha estat nomenada nova gerent de Regió Sanitària de la Catalunya Central del Servei Català de la Salut, amb efectes des del passat 1 de juliol, segons que ha fet públic aquest dimarts el departament de Salut. Ha rellevat en el càrrec a Marta Chandre Jofré, actual subdirectora del servei Català de la Salut.

Núria Puig és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i diplomada en gestió hospitalària per ESADE, entre altres titulacions. Tot i que és nascuda al Masnou, ha desenvolupat bona part de la seva trajectòria professional en l´àmbit sanitari a la comarca de l´Anoia.

Entre el 1980 i el 1984 va ser metge adjunt del servei d´urgències de l´Hospital de la Mútua Igualadina de Previsió. Del 1988 al 1990 va ser metge de medicina general de l´Institut Català de la Salut als CAP d´Igualada i Santa Margarida de Montbui. Aquell any va entrar com a metge inspector a l´àrea de gestió 5 Costa de Ponent de l´ICS, on va exercir fins el 1994, i des del 1995 que està vinculada al CatSalut amb desplegament del Servei Català de la Salut. Des d´aleshores ha estat directora de diferents sectors sanitaris.