Segueix-nos a les xarxes socials:

Una torera participa per primer cop al corre de bou de Cardona

L'esdeveniment taurí ha viscut alguns moments de tensió

Una torera participa per primer cop al corre de bou de Cardona

11

El corre de bou de Cardona ha estat aquest diumenge inèdit. Per primer cop ha comptat amb l'exhibició de toreig a càrrec d'una dona. Marta Borao, de 24 anys i de Teruel, ha fet les delícies del públic durant prop de 15 minuts.

Els més de 1.000 assistents a l'esdeveniment han ovacionat Borao en acabar la seva actuació, que ha estat molt aplaudida. És la primera dona que surt a l'arena en aquesta centenària tradició cardonina.

El corre de bou ha tingut alguns ensurts. Un dels participants ha corregut fins al 'burladero' i quan ha saltat per esquivar l'animal, aquest li ha anat al darrere. Ha saltat per sobre la tanca i s'ha precipitat dins la zona de seguretat, el 'burladero'. Instants després la vaqueta ha pogut sortir i ha continuat l'espectacle.

L'altre moment de tensió s'ha viscut quan una altra vaqueta que ha sortit més tard ha envestit un home que s'agafava d'una de les cordes per protegir-se de l'animal. L'ha fet caure a terra i l'ha colpejat amb el cap. Ràpidament els seus companys han cridat l'atenció del brau i aquest s'ha allunyat del jove, que afortunadament no ha patit cap ferida.

Prem per veure més contingut per a tu