Gairebé un centenar de persones van participar a Sant Fruitós de Bages a la jornada ambiental organitzada pel grup excursionista Posa't en Marxa, Decathlon Manresa i l'Ajuntament que va consistir en una tasca de neteja de l'entorn del municipi.

En total, els participants van recollir 363 quilos de deixalles. Si es comparen les dades respecte l'any anterior, no només es va aconseguir augmentar la participació sinó que també es va superar en més del doble la quantitat de deixalla recollida. L'any passat la participació va ser de 70 persones i es van recollir 163 quilos de deixalles.

La jornada va començar al Bosquet on es va repartir el material necessari per a dur a terme la neteja entre els participants. Seguidament van dirigir-se cap a Sant Benet de Bages i van continuar la ruta resseguint el riu Llobregat fins a les Brucardes. La jornada va finalitzar amb un àpat al mateix Bosquet.

Aquest és el quart any que l'empresa esportiva organitza una jornada mediambiental a la comarca del Bages, i la segona a Sant Fruitós de Bages.