20 de novembre de 2018
20.11.2018
Regió7

Sant Fruitós renova les antenes d'emissió de la ràdio municipal

La substitució de les anteriors antenes permetrà millorar la qualitat de l'emissió

20.11.2018 | 17:13
Sant Fruitós renova les antenes d'emissió de la ràdio municipal

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha substituit les antenes d'emissió de la ràdio del municipi a fi de millorar la qualitat de les emissions. Durant els últims mesos les antenes s'havien malmès a causa sobretot de les filtracions d'aigua.

Des de l'any 2016, el consistori ha portat a terme diverses renovacions en l'equipament municipal de la radio per tal de mantenir-la en les millors condicions possibles. Entre aquestes renovacions ha instal·lat un nou emissor de radioenllaç per l'avaria que havia patit l'anterior i que era l'encarregat d'enviar la senyal des dels estudis de la ràdio del Bosquet fins a l'antena de la Torre Sanmartí.

Paral·lelament també s'estan realitzant els tràmits per augmentar la potència d'emissió de la radio municipal per tal d'arribar a tots els punts del municipi. Per aquest motiu ja es van instal·lar unes noves antenes parabòliques d'emissió i recepció dotades d'un major guany, més directes i que ocupen un menor espai a banda i banda de l'ample de freqüència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20