L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha aprovat l'avantprojecte per convertir la pista poliesportiva municipal, que actualment només té la coberta, en un petit pavelló. El que es planteja és fer-ne tot el tancament, a partir d'una proposta elaborada per la Diputació de Barcelona. El consistori planteja el tancament total de la instal·lació que, actualment, utilitza l'equip de futbol sala.

A més, es faran altres millores com és la renovació del terreny de joc i la remodelació dels vestidors. El projecte també preveu el tancament de les graderies en una actuació que té el vistiplau del club de futbol sala. Per poder-lo materialitzar, el consistori ha sol·licitat la redacció del projecte executiu a la mateixa Diputació dins els plans de finançament d'aquest 2019.

L'Ajuntament preveu que les obres, que tenen un cost de 232.000 euros, es puguin executar l'any vinent i que la nova pista poliesportiva estigui acabada coincidint amb l'inici de la temporada 2020-2021. El tancament de la pista es planteja com una actuació que ha de permetre optimitzar i millorar el servei que ofereix aquest equipament de cara als clubs esportius i entitats que l'utilitzen. I és que el pla director d'equipaments esportius no preveu la construcció d'un pavelló a Castellbell, però sí una pista tancada, i actualment al poble no hi ha ni una cosa ni l'altra. Està coberta, però no hi ha parets als laterals, i això fa que sovint s'hagin de suspendre partits i competicions per la pluja.

La futura intervenció a la pista poliesportiva no tan sols implica el seu tancament, sinó també una millora estructural i de la seva il·luminació i accessibilitat.