08 de març de 2019
08.03.2019
Regió7

El Consell millora les instal·lacions d'abastament d'aigua Bages Llobregat

08.03.2019 | 00:09

El Consell Comarcal del Bages iniciarà aquest mes de març diverses actuacions amb l'objectiu de millorar el servei d'abastament d'aigua en alta del sistema Bages Llobregat. En concret, s'adequarà i es milloraran les instal·lacions de l'Estació de Tractament d'Aigua Potable (ETAP) de Sallent i el dipòsit d'aigua de Cabrianes.

Les obres, que tindran una durada aproximada de vuit mesos, consistiran en la construcció d'un nou magatzem de reactius i la millora dels decantadors i filtres de l'ETAP, així com del dipòsit d'aigua crua. També es construiran diversos desguassos, a l'ETAP, al dipòsit de Cabrianes i a la xarxa de distribució.

El conseller de l'Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Bages, Marc Aloy, ha explicat que «amb aquestes actuacions millorem l'operativitat, la fiabilitat i la seguretat del servei d'abastament d'aigua, fet que permet reforçar la qualitat del servei que oferim». Els treballs tenen un pressupost de 327.997,31 euros, dels quals la gran majoria estan finançats per l'Agència Catalana de l'Aigua. El sistema Bages Llobregat capta l'aigua de la Sèquia de Manresa, la potabilitza a l'ETAP de Sallent i la condueix fins a diferents nuclis dels municipis de Sallent, Artés, Avinyó i Calders

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya