Segueix-nos a les xarxes socials:

ERC Avinyó presenta una candidatura que vol impulsar nous projectes

La llista, encapçalada per Eudald Vilaseca, combina l'experiència amb algunes noves incorporacions

ERC Avinyó presenta una candidatura que vol impulsar nous projectesERC AVINYÓ

ERC Avinyó, que actualment governa al municipi amb 7 dels 11 regidors del consistori, ha presentat la seva candidatura de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. La formació, que està encapçalada per l'alcalde actual, Eudald Vilaseca, optarà a un tercer mandat.

Durant la presentació de la candidatura, que es va fer al pati del centre cívic, Vilaseca va fer una pinzellada general dels anys de govern i va fer referència a la feina feta i als objectius aconseguits «malgrat les dificultats polítiques i econòmiques que ha calgut superar». Tot seguit, va presentar el nou equip, format per candidats que ja són a l'actual equip de govern de l'Ajuntament d'Avinyó i «que aporten la seva experiència», i d'altres que són nous i que aporten «nous projectes i noves il·lusions». En conjunt, la llista està formada per 6 dones i 5 homes.

Els actuals regidors de l'equip de govern Xat Capellas i Xavi Hinojosa ocupen els números 2 i 3, respectivament, de la candidatura republicana. Els segueixen dues noves incorporacions: Fina Sanfeliu i Eulàlia Gonzàlez. Completen la llista Jordi Vall, Vanesa Pallàs, Núria Crespiera, Jordi Riba, Helena Vilà i Adjutori Altarriba.

Eudald Vilaseca va fer una valoració de l'equip configurat, i en va ressaltar «la capacitat de treball i el compromís amb el municipi de les persones que el formen». La introducció de l'acte va anar a càr-rec de Ramon Capelles, membre de la secció local d'ERC, que va destacar la trajectòria solvent i eficaç de Vilaseca com a alcalde els darrers vuit anys.

Prem per veure més contingut per a tu