L'actual regidor d'ICV a l'Ajuntament de Navarcles, Josep Joan Roda, concorrerà a les properes eleccions del 26 de maig com a cap de llista de Navarcles en Comú, una nova formació que incorpora gent d'ICV, EUiA, independents i històrics del PSUC, com l'exalcalde Carrillo.

Roda és regidor de Navarcles des del 2015 i l'únic representant d'ICV, a l'oposició en aquest ajuntament, però amb una dilatada trajectòria com a activista social al municipi pels seus vincles amb diverses entitats. Professionalment és treballador públic.

En la presentació pública de la candidatura, que es va fer a la sala d'actes de la Creueta, Roda va apuntar que «a Navarcles li calen més i millors polítiques per a la gent gran, especialment la que està sola, perquè els infants tinguin les mateixes oportunitats i perquè els joves puguin quedar-se a viure i a treballar». Va afegir que el repte que té l'Ajuntament és «posar els pressupostos municipals i les accions en l'atenció a les persones, l'educació, l'habitatge i el desenvolupament econòmic», com també la sostenibilitat.