La plaça de la Fira de Cardona serà l'escenari de la Fira d'Oli i Pa, que aplega una vintena de parades en què són protagonistes aquests dos productes. Serà aquest diumenge durant tot el matí.

El pa de qualitat serà a la fira de la mà d'un flequer local i d'un altre procedent de Solsona. Pel que fa a l'oli, se'n podrà trobar de diferents varietats i procedències: oli de Pau i oli Canyal procedents de l'Empordà, també oli i vi de Calonge, olis del Berguedà, i diferents olis de les terres de Lleida i del Penedès. A més, es podrà tastar i comprar vi d'aquests territoris, diverses marques de ratafia i altres productes singulars, així com alguns productes artesans de les Illes Balears.

Completaran l'oferta parades de productes no alimentaris com poden ser cremes i ungüents per a la pell, sabons i altres productes amb base d'oli. A més se celebrarà amb normalitat el mercat setmanal tradicional de Cardona. La Fira d'Oli i Pa de Cardona és una iniciativa de l'empresa vigatana Firàlia que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i també de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.