Sant Salvador de Guardiola tanca avui sis intensos dies d'una festa major que ha fet el ple. La baixada d'andròmines, el correaigua, que s'estrenava enguany, i els balls i concerts de nit, han estat alguns dels actes més destacats de la festa guardiolenca.

L'alcaldessa i regidora de Cultura, Georgina Mercadal, destacava ahir que «hem complert les expectatives amb escreix i tos els actes s'han omplert». La festa major es va obrir dijous amb sardinada, el pregó i les havaneres i va arrencar amb força el divendres amb el corretasques, que ja tenia els 550 tiquets per participar-hi venuts a l'avançada, i el concert amb la Banda del Drac i Zàpping.

El dissabte es va viure una jornada centrada en les activitats esportives i amb la baixada d'andròmines com un dels plats forts, que va comptar amb 18 grups participants, 12 en la modalitat de velocitat i 6 en la d'exhibició. Ja al vespre, el sopar de rostit va esgotar les 400 places que tenia i la jornada es va completar amb el ball amb l'Orquestra Cimarron. Diumenge al matí el protagonisme va ser per una de les novetats d'enguany: el correaigua i festa de l'escuma, que va aprovar amb nota i tant els participants com el veïns que van col·laborar-hi es van mostrar molt satisfets. Ahir hi va haver el tast de cerveses i avui hi haurà missa i refrigeri a les Alzines.