Món Sant Benet ha renovat la seva oferta de tallers familiars incorporant-ne 5 de nous i reformulant els ja existents. Les noves propostes didàctiques tenen com a principal objectiu convidar els petits de casa a viure en família la seva primera experiència a la cuina i familiaritzar-los amb conceptes com el malbaratament i els productes de temporada.

L'oferta de tallers permanents incorpora, com a novetats, els tallers Què cuina el món, Setciències a la cuina, i Bon aprofit, que es programen en cap de setmana, al llarg de l'any. A Què cuina el món es proposa un viatge gastronòmic pels diferents continents cuinant-ne receptes típiques per a tots els gustos. A Setciències a la cuina es pot descobrir que, als fogons, un dia qualsevol, hi tenen lloc multitud de fenòmens químics i, finalment, a Bon aprofit aprendran tècniques i recursos per treure profit de totes les sobres de menjar que queden a la nevera i no sabem què fer-ne.

Moniato, carbassa i magrana són tres dels ingredients que es faran servir al nou taller Tast de Tardor, per apropar als menuts la cuina d'aquesta estació. Així com Empatx d'estiu, el nou taller estival que convidarà els petits a descobrir receptes amb verdures, hortalisses i fruites pròpies de l'època de més calor. Aquestes dues propostes se sumen al programa de tallers estacionals que inclou, des de fa algunes temporades, els Dolços de Nadal, Dolços del monestir, Decorem amb Xocolata, De l'hort al plat i Delícies d'Alícia.