La darrera edició dels Projectes Participatius ha dotat Avinyó d'una nova zona a l'aire lliure, entre el carrer de Joan Oró i el pati de l'institut escola Barnola, destinada a l'activitat lúdica i esportiva de la població, sense distinció d'edat.

El projecte, dotat amb 15.000 euros, potencia la zona escolar, molt utilitzada per les famílies després de l'horari lectiu. El parc infantil que ja hi havia s'ha ampliat amb una piràmide de cordes i s'ha creat un nou punt de salut amb aparells de gimnàstica.

La segona edició dels Projectes Participatius d'Avinyó va rebre un total de dotze propostes dels veïns i veïnes del municipi. Com a novetat, es va diferenciar entre dues modalitats: els projectes presentats per particulars, que van tenir un total de 8 propostes, i els que van sorgir de les entitats, que en van tenir 4.

Dels projectes presentats per particulars, el parc que ara s'ha estrenat es va imposar en les votacions amb 92 vots. El projecte proposava un espai per a tothom amb l'objectiu de «disposar d'una zona ludicoesportiva d'accés gratuït i amb llibertat d'horaris», a l'espai de darrere l'escola.

Un total de 238 persones, el 12,6% del cens de més grans de 16 anys, van participar en el procés. Cada persona podia votar fins a tres projectes de cada modalitat, amb la qual cosa es van recollir un total de 883 vots.