28 de agost de 2020
28.08.2020
Regió7

Santpedor aprofita l'estiu per fer una reordenació i millores viàries

S'han fet canvis en els aparcaments a la ronda de Sant Pere i es reobrirà el carrer de les Escoles

27.08.2020 | 23:14
Treballs que s'estan fent en un dels carrers de Santpedor

L'Ajuntament de Santpedor ha aprofitat aquest mes d'agost per realitzar diverses tasques de reordenació i manteniment de la xarxa viària, en el marc de les propostes d'un estudi de mobilitat que al llarg dels propers mesos es continuarà desenvolupant amb noves actuacions.

En aquests moments s'estan ultimant alguns treballs de pintura i senyalització, i s'ha aprofitat per fer una reordenació de l'aparcament al tram de la ronda de Sant Pere comprès entre la rotonda del carrer Camí de Llussà i la carretera de Navarcles. Amb l'objectiu d'augmentar l'amplada útil dels vials, la franja d'aparcament s'ha fet més estreta perquè ara els vehicles hi estacionaran en filera. Això incrementarà la visibilitat i millorarà la seguretat del trànsit en un espai concorregut en tractar-se d'una zona industrial.

També es preveu senyalitzar noves zones d'aparcament en els carrers perpendiculars de la ronda i s'obrirà novament un tram del carrer de les Escoles, que actualment té el pas barrat als vehicles. Més endavant, també hi ha prevista una nova senyalització viària al Mirador de Montserrat, que es farà tan bon punt acabi la primera fase d'urbanització corresponent al desplegament de la xarxa de clavegueram.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya