L’Escola Sant Vicenç ha estrenat aquest segon trimestre del curs la remodelació de l’edifici d’educació infantil amb sis noves aules àmplies, que disposen de lavabo i amb una sortida directa al pati. El centre ha rebut aquest divendres la visita institucional de la directora territorial del departament d’Educació a la Catalunya Central, Gemma Boix, que ha estat acompanyada de representants de la direcció de l’escola i de l’Ajuntament.

Boix ha destacat que la millora de les aules d’infantil «ens permet disposar d’espais preparats, funcionals i a l’alçada de les noves escoles que s’estan construint arreu del país». Per la seva part, l’alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado, ha apuntat la bona sintonia amb els serveis territorials del departament d’Educació, «que sempre han escoltat les demandes fetes des del municipi i han estat compromesos per executar les millores que necessitava el centre».

Façana nova i retirada de les cargoleres

En el marc d’aquest procés de transformació de l’escola, l’Ajuntament continua les obres de remodelació de la façana del centre que comptarà amb un aïllament que potencia la sostenibilitat i l’estalvi energètic de l’edifici. El consistori preveu acabar d’executar tota l’obra pendent aquest 2022. En paral·lel, a l’estiu, el departament d’Educació retirarà les cargoleres que han quedat al pati i que estan en desús amb l’entrada en funcionament de les noves aules de l’edifici d’educació infantil.