L’Ajuntament de Sallent organitza visites turístiques que permetran conèixer indrets d’interès. Excepcionalment seran gratuïtes.

El divendres 16, s’obriran les portes de Ca l’Arau. La visita en aquest edifici joia del modernisme ja ha exhaurit les entrades.

El dissabte 17, es podrà conèixer la Fàbrica de Cal Berenguer, a Cabrianes. La visita guiada farà un recorregut per les oficines de l’antiga fàbrica tèxtil, la sala de filatura, la sala del motor, la de bombes, la turbina, el taller i la nau central on es porten a terme rodatges i creacions escèniques. És la nau més gran de l’època modernista que es conserva a Catalunya. Les visites es faran a les 10 i a les 11 del matí.

I per al diumenge 25 de setembre, s’ha programat la Ruta dels Guardians, a les 10 del matí. Al cim més alt de dos serrats escarpats pel Llobregat reposen les restes de dues fortificacions mil·lenàries. Es podrà veure el centre de visitants del Geoparc, el poblat ibèric fortificat del Cogulló i les restes del Castell de Sallent i l’església romànica de Sant Sebastià.

Per a les visites, cal fer reserva a sallentturisme.cat o 671 40 54 83.